Поддржете го Вардар и добијте предности од пазарувањето!

Добијте предности од пазарувањето и поддржете го Вардар со секое купување во рамките на Вардар Cashback Програмата бесплатно и без никакви обврски!

Вардар

Официјална интернет страница

Официјална интернет страница

Сите информации за клубовите на Вардар можат да бидат најдени на официјалните интернет страници: rkvardar.mk, zrkvardar.mk and fkvardar.mk

ВАРДАР ВИДЕА

ВАРДАР ВИДЕА

Погледајте ги последните видеа од натпреварите на Вардар преку видео каналот на Вардар.

Купете билети сега!

Купете билети сега!

Бидете таму во живо кога Вардар ќе се бори за својата следна победа. Обезбедете си билети сега и следете ги натпреварите во живо!

СЦ Јане Сандански

СЦ Јане Сандански

Спортскиот Центар Јане Сандански е салата за домашните натпревари на Ракометните клубови на Вардар.

Вардар Cashback Програма

Cashback & Shopping Points со секое купување!

Вардар Cashback Програмата е Вашиот пристап до свет полн со предности од пазарување, со кои што во исто време ги поддржувате младите таленти на Вардар - бесплатно! Без разлика дали пазарувате директно кај Трговски Партнер или преку Онлајн Трговски Партнер:

Како член на Вардар Cashback Програмата, со секое купување, Вие добивате до 5% Cashback како и Shopping Points за одлични Deals и поддршка на младите таленти на Вардар. Изборот на Трговски Партнери е огромен, дали сакате да ги вршите секојдневните пазарувања, да патувате, барате спортска опрема, потребни Ви се услуги и многу повеќе - сето тоа можете да го најдете тука.

Регистрирајте се во Вардар Cashback Програмата сега, користете ги предностите и уживајте во големиот број на Трговски Партнери и во исто време поддржувајте го развојот на младите таленти на Вардар. Апсолутно не постојат никакви дополнителни трошоци за Вас, затоа започнете веднаш!


* The margin benefits are dependant on the products purchased and the Loyalty Merchant. All hereto information on this website is therefore without guarantee.