ПАЗАРУВАЈТЕ со Вардар Cashback Програмата

Купувајте кај повеќе од 140.000 Трговски партнери во светот, профитирајте од атрактивни предности и истовремено поддржувајте ги младинците на Вардар - едноставно со Вардар Cashback Програмата!

ВАШИТЕ ПРЕДНОСТИ ПРИ ПАЗАРУВАЊЕТО

Cashback

 • До 5% назад од износот на пазарувањето
 • Автоматски кредит во Вашиот профил
 • Исплатата се врши на Вашата трансакциска сметка по собрани МКД 200 .

Shopping Points

 • Собирате и Shopping Points со секое купување
 • Нив може да ги искористите во рамките на Shopping Point Deals
 • Обезбедете си значителна заштеда на овој начин
До 1% од износот на пазарувањето оди во полза на младинците на Вардар

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БЕСПЛАТНО НА ОВОЈ НАЧИН

 

Регистрирајте се онлајн и добијте ги првите 3 Shopping Points како подарок.

 

Регистрирајте се во Спортскиот Центар Јане Сандански и земете ја Вашата Вардар Cashback Card директно оттаму.

 

Инсталирајте ја Cashback App и скенирајте го баркодот на Вашата Вардар Cashback Card при регистрацијата.

Вашите можности за пазарување

Cashback Card

 1. Купувајте на самата локација кај Трговските Партнери
 2. Покажете ја Cashback Card при плаќањето
 3. Израдувајте се за Cashback и Shopping Points

Online Shopping

 1. Изберете го посакуваниот Online Shop
 2. Кликнете на „Купувај online сега“ и пазарувајте
 3. Собирајте Cashback и Shopping Points

eVoucher

 1. Изберете го посакуваниот eVoucher во Cashback App и нарачајте
 2. Платете едноставно со кредитната картичка и искористете го веднаш преку App.
 3. Алтернативно платете го eVoucher-от со досега насобраниот Cashback.

Вашата Вардар Cashback Card

Во секое време ќе ја пронајдете Вашата дигитална Вардар Cashback Card на vardar-cashback.mk или во Cashback App на Вашиот профил.

Можете да ја подигнете Вашата Вардар Cashback Card во форма на кредитна картичка во Спортскиот Центар „Јане Сандански“ откако сте се регистрирале онлајн. Ако имате сезонска карта, тогаш таа фигурира како Cashback Card.

Ако веќе имате Вардар Cashback Card, внесете го баркодот при регистрацијата или додајте ја картичката во Вашиот профил преку „Мои картички".

Секогаш флексибилен шопинг со Cashback App

Со нашата бесплатна Cashback App ќе профитирате со предности при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење.


 • Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card
 • Нон-стоп онлајн шопинг
 • Едноставно пронајдете Трговски партнер во Ваша близина
 • Обезбедување на Shopping Point Deals во секое време

Преземете го сега Cashback Helper за Вашиот десктоп прелистувач!

Поддржани се следниве прелистувачи:

Во моментов, сурфате со:

Внимание: Cashback Helper се активира при првата најава на интернет страницата на Cashback World.

Дали би сакале да ја препорачате Вардар Cashback Програмата на Вашите пријатели?

Поканете ги Вашите пријатели во Вардар Cashback Програмата и уживајте заедно во поволностите од купувањето.

Препорачајте онлајн бесплатно сега

 1. Најавете се на веб страницата на Вардар Cashback Програмата и отворете го формуларот Кажи на пријател.
 2. Испратете покана со порака до Вашите пријатели.
 3. Одете на шопинг со Вашите пријатели и заедно уживајте во поволностите на нашите Партнери.
* The margin benefits are dependant on the products purchased and the Loyalty Merchant. All hereto information on this website is therefore without guarantee.