Шопинг со eVoucher

watch
 

Шопинг со eVoucher:
Платете и профитирајте за неколку секунди!


Со нашиот eVoucher, го правиме шопингот со предности уште поедноставен, помобилен и побрз за Вас.

Обезбедете си го сега Вашиот eVoucher во Cashback App и искористете го веднаш при купување - брзо и без компликации!

Вашиот Cashback и Shopping Points Ви се кредитираат директно при нарачката на eVoucher.

Совет: подарете го Вашиот ваучер и израдувајте некого Потребно е само да ја препратите pdf верзијата на купениот eVoucher. Верзијата pdf можете да ја најдете во Cashback App под „Мои eVoucher & Deals - Мои eVouchers“ или на Интернет страницата во Вашиот профил под "Мои купувања".
 

CASHBACK APP - ДИРЕКТНО ДО EVOUCHER ЗА ВРЕМЕ НА ШОПИНГОТ


Многу брзо и едноставно си го обезбедувате посакуваниот eVoucher за време на шопингот, а ќе можете веднаш и да го искористите:
1.

Инсталирајте Cashback App


Земете ја бесплатната Cashback App за iOS во App Store или за Android во Google Play Store.
2.

Нарачајте eVoucher


Изберте ја иконата за eVoucher во App и нарачајте си го посакуваниот eVoucher.
3.

Платете за eVoucher


Платете го Вашиот eVoucher едноставно со кредитна картичка
4.

Искористете eVoucher


По завршувањето на нарачката, можете веднаш да го искористите Вашиот eVoucher при купувањето, благодарение на Cashback App.
* The margin benefits are dependant on the products purchased and the Loyalty Merchant. All hereto information on this website is therefore without guarantee.