16.5.2019

Бесплатна Cashback App за лесно пазарување!

Со нашата бесплатна Cashback App ќе заштедите при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење.

✔️ Едноставно лоцирање на Cashback Shops во Вашата близина

✔️ Обезбедување на Shopping Point Deals во секое време

✔️ Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card

Со Cashback App, огромниот избор на Cashback Shops Ви е секогаш на дланка, без разлика дали кај Вас во регионот, во целата држава или во целиот свет.

Воедно и целокупната понуда на Online Shops Ви е на дофат со само едно лизгање на екранот. На овој начин, ќе профитирате секогаш и насекаде.

Насекаде пазарување со Cashback!
* The margin benefits are dependant on the products purchased and the Loyalty Merchant. All hereto information on this website is therefore without guarantee.