24.10.2018

Отсега пазарувајте во Веро Маркети со eVoucher!

Одличните новости продолжуваат. Отсега имате можност да пазарувате во Веро Маркети и да плаќате со eVoucher.
Посетете ги Веро маркетите, направете го вашето пазарување, платете со eVoucher и веднаш добијте Cashback и Shopping Points!

Пазарувањето никогаш не било поинтересно!

* The margin benefits are dependant on the products purchased and the Loyalty Merchant. All hereto information on this website is therefore without guarantee.